SUPPORT OP MAAT

Wanneer een besloten gezelschap extern met elkaar samen komt, gebeurt er iets. Dat ‘iets’ wordt met zorgvuldig gekozen ingrediënten een geslaagde meeting met een ‘feel good ervaring’.

 

Met het doel van de bijeenkomst scherp in het vizier, worden je wensen allereerst zorgvuldig geïnventariseerd. Samen zorgen we ervoor dat de juiste ingrediënten bijeengebracht worden. Op deze manier blijf je als opdrachtgever ‘in charge’, met de vrijheid je volledig te richten op het gezelschap en het doel van de bijeenkomst.

 

Wens je een warme ontvangstservice of juist alleen ‘come and pick up your key?’ We verzorgen niet alleen de ontvangst, het ontbijt of de lekkere lunch van je bijeenkomst, maar desgewenst ook een creatieve break. Een fietstour langs relevante hotspots in de stad, een bezoek aan de Markthal. Of wil je een digitale fotoreportage die direct inzetbaar is voor social media? You name it.

 

Met ons netwerk, onze ervaring en kennis van Rotterdam bieden we de juiste support, om je bijeenkomst dat beetje extra’s mee te geven.

 

Het is jouw bijeenkomst en jouw gezelschap, dit is vandaag jouw plek. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Not at the office, not at home, but in between Let’s Meet At My Place.

  • [object Object]
  • [object Object]