• [object Object]
  • [object Object]

195 m²
max. 16 
personen

(vergadersetting)

The Apartment

 

In het hart van (de wijk) Cool op de hoek van Witte de Withstraat en William Boothlaan bevindt zich de The Apartment. Midden in het dynamische centrum van Rotterdam. Met grote ramen die een fantastisch uitzicht geven over de gehele Witte de Withstraat. Deze straat wordt met recht de kunstas en een van de hotspots van Rotterdam genoemd. Bruisend, multicultureel, kunstzinnig, modieus: never a dull moment!

De verdieping voelt aan als een ruim, licht en modern stads appartement. Het is gelegen op de 2e verdieping en is verdeeld in drie ruimtes, een vergaderruimte een bespreekkamer en een living. De capaciteit is afhankelijk van het soort bijeenkomst en de gewenste opstelling: in vergaderopstelling (aan tafel) max. 16 personen. Voor workshops, (pers)presentaties  of kleine netwerkevents, geldt het aantal personen in overleg.


The Apartment wordt per booking exclusief aan een gezelschap verhuurd en leent zich uitstekend voor eventueel meerdaagse (semi) zakelijke meetings in een persoonlijke setting, waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende ruimtes.

FACTS

Parkeren: op straat (pin/credit card) of
parkeergarage Westblaak, 1 min. lopen.
Openbaar vervoer: vanaf Rotterdam CS 10 min lopen, met de tram 5 minuten, lijn 7, 20 richting Museumpark.

PRIJZEN

Per dagdeel

Twee dagdelen

Drie dagdelen

Kosten per extra uur

 

*toeslag bij meer dan 10 personen € 10,- p.p.


De prijzen zijn exclusief BTW., catering en support- en/of personeelskosten.

Dagdeeltijden:

 ochtend:  08.30 – 12.30

 middag:   13.00 – 17.00

 avond:      18.00 – 22.00

€ 375,-

€ 550,-

€ 750,-

€ 95,-

Contact

Voornaam

Achternaam

Bedrijf

Telefoon

Email

Datum

Dagdelen

Gewenste locatie

Aantal personen

Catering

Drankarrangement

Geen koffie zonder lekkers € 3,50 p.pKlein ontbijt € 4,- p.pPowerrrontbijt € 5,- p.pCompleet ontbijt € 17,50 p.pBasis lunch € 12,50 p.p.Lichte lunch € 15,- p.p.Uitgebreide lunch € 25,- p.p.Tussendoortjes varierend van 2,50 - 5,- p.p.Borrelhapjes mix van onderstaand 12,50 p.p.Diner: diverse mogelijkheden (vanaf 6 personen)

Vragen & Opmerkingen